Onze diensten

We zijn er voor de losse vraagstukken, maar we zien meestal dat het beste resultaat wordt behaald met de synergie van onderdelen.

Zo bieden we naast support voor templates, campagnes en audiences ook additionele oplossingen, bijvoorbeeld: Google Sheets database koppelingen of website en WordPress formulieren.

MailchimpSupport templates - Zo makkelijk kan het zijn

Database koppelingen

Hoe houd jij je audience up-to-date? Elke wijziging handmatig doorvoeren en elke nieuwe klant handmatig toevoegen? Dat neemt best wat tijd in beslag.

Wil je een lijst die automatisch synchroniseert met Mailchimp? Dit kan. Houd eenvoudig klantgegevens bij in Google Sheets en Mailchimp wordt automatisch geupdate via onze CRM koppeling!

Nieuwsgierig? Mail ons voor meer info.

Website formulieren

Je audience automatisch laten groeien? Dit doe je met een aanmeldformulier op je website.

Website bezoekers vullen hun naam en email adres in en worden aan je audience toegevoegd. Dit kan ook in de vorm van een pop-up of een contactpagina. Geen WordPress gebruiker? Geen probleem.

Mail ons en wij helpen je audience groeien.

Jouw vraag

Het aantal diensten dat we aanbieden groeit met het aantal vragen.

Onze CRM database koppelingen en de website (opt-in) formulieren zijn voorbeelden van voorgaande klantverzoeken.

Contact

Henri is een echte specialist en vakman. Buiten dat hij onze nieuwsbrieftemplates ruim binnen de planning en foutloos heeft aangeleverd, was het zeer prettig samenwerken. Henri’s communicatie was zeer duidelijk, hij dacht mee vanuit zijn expertise en vanuit onze doelstellingen en deed bovendien altijd een stapje meer dan gevraagd.