Wij helpen jou aan je beste e-mailmarketing prestaties ooit

Dit is hoe we ervoor zorgen dat jij het maximale resultaat uit Mailchimp haalt.

De Mailchimp Support Methode

Campagnes voor je laten werken

Campagnes voor je laten werken

Niet één mail naar al je abonnees, maar campagnes op maat versturen. Zodat je voor iedere abonnee zo waardevol mogelijk bent. Dat vormt de basis voor meer succes met je Mailchimp account!

Op maat gemaakte templates

Op maat gemaakte templates voor jou

Een pakkende uitstraling van je e-mails is een doorslaggevende factor voor het succes van de e-mails die je verstuurt via Mailchimp. Daarom maken wij templates in alle soorten en maten.

Intelligente optimalisaties

Optimalisatie voor de beste prestatie

Om het helemaal af te maken, verhogen we de intelligentie van je Mailchimp account. Dat betekent dat je de mensen in je audience leert begrijpen, zodat je hen beter kunt bedienen.

Campagnes voor je laten werken

Campagnes voor je laten werken
Gepersonaliseerde onboarding voor het verwelkomen van nieuwe abonnees, zodat de betrokkenheid van de klant vanaf het begin af aan veel groter is.
Gesegmenteerde mailings versturen naar audience segmenten, zodat je mailings precies op het juiste moment bij de juiste persoon terechtkomen.
Automation die inspeelt op het gedrag van je abonnees, zodat je werk en tijd bespaart dankzij automatisch verstuurde mails.

Op maat gemaakte templates voor jou

Op maat gemaakte templates
Van gepersonaliseerd standaard ontwerp tot volledig op maat gemaakt design. Jij bepaalt hoe je mails eruit komen te zien, wij bouwen ze voor je en geven advies!
Jij hoeft alleen nog maar de inhoud aan te passen. Dankzij de templates ben je veel minder tijd kwijt aan het maken van je e-mails.
Bewezen effectief ontwerp. Onze templates zijn uitvoerig getest, zodat jij verzekerd bent van optimaal ingerichte e-mails.

Optimalisatie voor de beste prestatie

Intelligente optimalisatie
Hogere open ratio’s, meer clicks én je mails komen vaker op de goede manier aan.
Stuur relevante content op maat. Niemand wordt immers blij van ongewenste e-mails!
Synchroniseer data, gegevens en profielen. Zo kun je attent zijn door de juiste dingen te onthouden van de mensen op je lijst.

Ga direct aan de slag met de Mailchimp Support Methode

Dit is het effect van onze Mailchimp Support Methode...

We zijn apetrots op onze klanten die het maximale resultaat uit Mailchimp halen dankzij onze fijne samenwerking.

Logo AELS

"Mailchimp Support biedt persoonlijke, kwalitatieve en vriendelijke service voor ons. Daarbij zijn ze goed bereikbaar en kunnen ze snel schakelen. Bedankt!"

Aafke Moleman
Marketing & Communication
AELS

Logo Koi d'Azur

"Het contact verliep snel en ze waren erg klantvriendelijk. Wij zijn erg blij met de service van MailchimpSupport.nl en kunnen het iedereen aanraden!"

Marloes Flach
Content Specialist
Koi d’Azur

Logo 24Baby

24Baby: Templates op maat

Met meer dan 2 miljoen gebruikers per maand is het voor 24Baby belangrijk dat de uitstraling van hun website ook doorvertaald wordt naar hun e-mails. Wij ontwikkelden een template op maat, waarin we de look & feel van hun website hebben toegepast. Met als resultaat dat 24Baby weer bij ons aanklopte...

... Ze waren flink gegroeid en wilden graag hulp om verder te kunnen blijven groeien dankzij hun e-mails!

Logo Zensaties

Zensaties: Slimme automatisering

Voor iedere nieuwe cursist moest Kyra van Zensaties handmatig alle gegevens invoeren en ervoor zorgen dat cursisten werden opgevolgd met de juiste e-mails. Wij hebben een automatische koppeling gemaakt, zodat Kyra dit hele proces los kan laten en tijd overhoudt voor andere belangrijke taken.

Nu heeft ze een geautomatiseerd systeem van effectieve mails waarmee ze haar klanten optimaal kan bedienen.

Logo iBulb

iBulb: Data optimaal benutten

De database van iBulb bestond uit tientallen lijsten, waardoor het steeds lastiger werd om alle data goed te benutten. Wij hebben een bronlijst gemaakt en deze opgedeeld in logische categorieën. Zodat iBulb nu relevante content naar specifieke personen kan sturen, op basis van hun gedrag en persoonlijke eigenschappen.

En dat zorgt er weer voor dat meer mensen hun mails openen, meer mensen doorklikken naar hun website én dat alle mails altijd aankomen.

De reacties van deze mooie klanten

Logo SSC TBI

"Wij hebben de samenwerking als zeer professioneel, klantgericht en transparant over de bestede uren en kosten ervaren."

– Cees van den Eshof

Logo Zensaties

"Niet alleen ben ik professioneel geholpen, maar er werd vooral ook echt meegedacht met mij en mijn bedrijf."

– Kyra Walhof

Logo iBulb

"Een fijne samenwerking! Een complex probleem werd soepel opgelost en wij kunnen altijd terecht met vragen."

– Jessica Ruitenberg

Haal vanaf nu óók het maximale resultaat uit Mailchimp